Ünlü sanatçı trafikte can verdi !

 Türk sanat dünyasının tanınmış ismi Nilgün Atılgan, Antalya’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. NİLGÜN ATILGAN HAFIZALARDA BU GÖRÜNTÜLERLE YER ETTİ  Sanatçı, yaptığı evlilikler ve 70’lerde piyasaya çıkan Çek kayıkçı şarkısıyla uzun süre günd

Ünlü sanatçı trafikte can verdi !

 

Türk sanat dünyasının tanınmış ismi Nilgün Atılgan, Antalya’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
 
NİLGÜN ATILGAN HAFIZALARDA BU GÖRÜNTÜLERLE YER ETTİ
 
 Sanatçı, yaptığı evlilikler ve 70’lerde piyasaya çıkan Çek kayıkçı şarkısıyla uzun süre gündemde kalmıştı.
 
ÜNLÜ sinema ve ses sanatçısı Nilgün Atılgan , Antalya’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Dayısı Haluk Atasoy’un Muratpaşa İlçesi Şirinyalı Mahallesi’ndeki evine tatil için gelen Atılgan’ın dün akşam saatlerinde sigara almak için dışarı çıktığını ve bir daha geri gelmediğini belirterek, “Nilgün karşıdan karşıya geçerken bir taksi kendisine çarpmış. Aldığımız bilgilere göre de oracıkta hayatını kaybetmiş” dedi.
 
ACIMIZ BÜYÜK
 
Acılarının çok büyük olduğunu dile getiren Atasoy, “Güzellik yarışması ile başlayan sanat yaşamı, sinema ve müzikle devam etti. Kendisi Fahrettin Aslan’la nişanlı kaldı. Öztürk Serengil’le bir evlilik yaptı. Son olarak Grand Restoranları’nın sahibi Cengiz Tabakçı ile evlendi ve iki çocuğu oldu. Bu evlilikle sahne hayatını bırakmıştı. Ama kendisini elim bir kazada kaybettik” dedi.
 
CENAZE YARIN KALKIYOR
 
Olayın duyulması ile Atılgan’ın sevenleri ve akrabalarının Antalya’ya akın ettiğini söyleyen Atasoy, “Oğlu Mehmet Can Tabakçı cenaze işlemleri için İstanbul’dan Antalya’ya geldi. Yeğenimin cenazesi yarın İstanbul Selimiye Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından defnedilecek. Biz bütün sevenlerini cenazeye bekliyoruz. Çünkü Nilgün böyle olmasını isterdi” diye konuştu.    
 
GENELLİKLE PARA PEŞİNDE KOŞAN KÖTÜ KADIN KARAKTERLERİ CANLANDIRDI
 
1970'li yılların sinemadaki kötü kadın'larından biri olarak ünlenen Nigün Atılgan, İstanbul'da 1954 yılında dünyaya geldi.
 
Bir dönem Öztürk Serengil ile evlendi ve boşandı.
 
1972 yılında sinema kariyerine başladı. Asi Gençler, Arap Abdo, Bir Demet Menekşe, Pemde Dünya, Pir Sultan Abdal, Enayi, Mahcup Delikanlı, Ah Nerede, Gülünüz Güldürünüz adlı filmlerde rol aldı.
 
70'lerde şarkıcılık da yaptı Nilgün Atılgan. Özellikle de Çek Kayıkçı Kürekleri adlı şarkıyla bir dönemin hafızasında yer etti.
 
GAZİNOCULAR KRALI FAHRETİN ASLAN İLE NİŞANLANMIŞTI
 
Nilgün Atılgan, 1975 yılında henüz 19 yaşındayken o dönemde 40 yaşında olan gazinocular kralı Fahrettin Aslan ile nişanlanacaktı. Ancak bu plan sonradan suya düştü.
 
Dönemin maazin sayfalarında yer alan haberlere göre Aslan bu konu hakkında "Ben bu yaştan sonra fazla kıskançlığa gelemem. Nişanlım benden 24 saat rapor istiyor. Çocuk muyum ben yahu" demişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler