Ünlü sanatçı kaza geçirdi

‘Bir Zamanlar Osmanlı’ dizisinde rol alan Özcan Deniz, at binerken sol bacağındaki tendonlarını yırtarak hastaneye kaldırıldı. Özcan Deniz, ilk müdahalelerin ardından sol bacağındaki tendonlarının yırtılması üzerine kaldırıldığı hastanedeki, ilk tedavi sü

Ünlü sanatçı kaza geçirdi

‘Bir Zamanlar Osmanlı’ dizisinde rol alan Özcan Deniz, at binerken sol bacağındaki tendonlarını yırtarak hastaneye kaldırıldı. 

Özcan Deniz, ilk müdahalelerin ardından sol bacağındaki tendonlarının yırtılması üzerine kaldırıldığı hastanedeki, ilk tedavi sürecinden sonra İstanbul’daki Acıbadem Hastanesi’ne sevki yapılmak üzere ambulansla yola çıkartıldı.
 
SEVENLERİNİN DUASI İLAÇ GİBİ GELDİ 
 
Sanatçı sosyal medyadaki hayranlarıyla durumunu paylaşırken, nazara geldiğini ifade etti. “Bugün nazara bir kez daha inandım. Bu gün Bir Zamanlar Osmanlı’nın setinde at binerken ters bir hareketle tendonlarımı yırttım. Tedavim sürüyor. Ama çok şükür ciddi bir durum yok. Geçmiş olsun dilekleriniz bana ilaç oluyor, beni çok mutlu ediyor. Teşekkür ederim" diyen Deniz'in tedavi sürecini İstanbul’daki hastanede tamamlayarak iyileşmesinin ardından sete geri döneceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler