Ünlü oyuncuya şok suçlama!

TV'de 'Eksik Etek', 'Tövbeler Tövbesi', 'Yaralı Yürek,' 'Cemile', 'Yanık Koza' gibi başarılı dizilere imza atan Limon Yapım'ın sahibi Hayri Aslan, ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar'ı Karadağlar dizisinin senaryosunu kendilerinden çalmakla suçladı. DÖNEM DİZİSİ

Ünlü oyuncuya şok suçlama!

TV'de 'Eksik Etek', 'Tövbeler Tövbesi', 'Yaralı Yürek,' 'Cemile', 'Yanık Koza' gibi başarılı dizilere imza atan Limon Yapım'ın sahibi Hayri Aslan, ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar'ı Karadağlar dizisinin senaryosunu kendilerinden çalmakla suçladı.

 

DÖNEM DİZİSİ İSTEYİNCE...

Ünlü yapımcı olayla ilgili şöyle konuştu: "Limon Yapım olarak Dostoyevski'nin 'Karamazov Kardeşler'inden yola çıkarak bir proje tasarladık ve o projeyi senaryo haline getirdik. Başrol için Erdal Bey'e teklif götürdük. Erdal Özyağcılar bu projede yer almayı kabul etti. Fakat o, dönem dizisi yapmamızı istiyordu, biz de 'Günümüzde geçen bir proje yapmak istiyoruz; dönem dizisi yapmak istemiyoruz' dedik. Bu konuda anlaşamayınca, 'Sağlık olsun başka bir projede çalışırız' deyip ayrıldık."

 

Sorunun ondan sonra başladığını anlatan Aslan sözlerini şöyle sürdürdü: "Erdal Özyağcılar bizden aldığı projeyi isimleri falan değiştirerek Medyapım'a götürüyor. Bir baktık bizim projemiz Medyapım, 'Karadağlar' olarak Show TV'de karşımıza çıktı. Bunun üzerine yapımcı Fatih Aksoy'la bir araya geldik. 'Bu projeden belki sizin haberiniz yok, belki Erdal Bey size anlatmamıştır. Bu proje bizim, siz çekmeyin, böyle bir ahlaksızlık yapan birine de sakın inanmayın' dedik. Ama dinletemedik."

 

DÜNYADA BAŞKA ÖRNEĞİ YOK

Hayri Aslan dizinin yayına gireceği belli olunca televizyon kuruluşlarıyla temasa geçtiklerini belirterek, "ATV de projeyle ilgileniyordu ama durumu anlatınca vazgeçtiler. Show TV ise bilgiyi dikkate almadı" diye konuştu. Ünlü yapımcı, Erdal Özyağcılar hakkında şunları söyledi: "İlk dönemlerde Erdal Bey'le bu konuyu konuşmak istedik ama telefonlarımıza çıkmadı. Bu durum sadece Türkiye'de değil dünyada örneği olmayan bir hadisedir. Birine güvenerek projeyi teslim ediyorsunuz ve bir oyuncu proje çalıyor. Bunun adı hırsızlıktır Kendisi hırsızdır."

 

YENİ BİR DAVA

Mahkemeye başvurduklarını da belirten Aslan, "Yürütmeyi durdurma talebimiz reddedildi. Ancak esasa ilişkin dava hakkımız devam ediyor. Yeni bir dava açıyoruz" diyerek bu işin peşini bırakmayacaklarını sözlerine ekledi.

 

KARADAĞLAR'DA KİMLER OYNUYOR

Yapımcılığını Med Yapımın, yönetmenliğini ise Oğuzhan Tercanın üstlendiği Karadağlar da, Erdal Özyağcılar, İbrahim Çelikkol, Korel Cezayirli, Burak Sağyaşar, Ahmet Rıfat Şungar, Hatice Şendil, Güzin Özyağcılar, Zeynep Özyağcılar ve Aliona Bozbey rol alıyor. Görüntü yönetmenliğini Altın Portakal ödüllü Ertunç Şenkayın üstlendiği Karadağların çekimleri Kaz Dağları'nda devam ediyor. Karadağların senaryosunu ise Alican Yaraş kaleme alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler