Ünlü oyuncunun evinde cinayet

 Hollywood’un ünlü oyuncusu Charlize Theron’un çocukluğunu geçirdiği Güney Afrika’daki evinin yeni sahibi işkence edilerek öldürüldü. Bu, Theron’un annesinin babasını vurduğu evde gerçekleşen ikinci cinayet olayı olarak kayıtlara geçti. Oscar’lı oyuncu Ch

Ünlü oyuncunun evinde cinayet

 

Hollywood’un ünlü oyuncusu Charlize Theron’un çocukluğunu geçirdiği Güney Afrika’daki evinin yeni sahibi işkence edilerek öldürüldü. Bu, Theron’un annesinin babasını vurduğu evde gerçekleşen ikinci cinayet olayı olarak kayıtlara geçti.
 
Oscar’lı oyuncu Charlize Theron’un Güney Afirka’nın Johannesburg kenti yakınlarındaki Benomi şehrinde bulunan çocukluğunu geçirdiği ev vahşi bir cinayete sahne oldu. 21 sene önce ünlü oyuncunun annesi babasını aynı evde vurarak öldürmüştü. İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre Theron’ın evinin yeni sahibi Barry Newland 4 kişi tarafından evinde işkence edilerek öldürüldü. Polis, torbayla boğularak öldürülen Newland’ın bahçıvanlık yaparak hayatını kazandığını belirtti.
 
Bu ikinci cinayetti
Theron’un annesi Gerda Maritz 1991 yılında kendisini ve Theron’u öldürmekle tehdit eden eşi Charles Theron’u vurarak öldürmüştü. Annesi babasını gözleri önünde öldürdüğünde 15 yaşında olan “Monster”ın başarılı oyuncusu senelerce bu olay hakkında konuşmayı reddetti.
 
36 yaşındaki oyuncu suskunluğunu 2004 yılında ABC televizyonuna verdiği bir röportajla bozmuştu. Theron olayı şu sözlerle anlatmıştı: “Babam eve geldiğinde sarhoştu ve beni ve annemi öldüreceğini söylüyordu. Annem korktuğunu söyledi ve sonra bir kaç el silah sesi duydum. Annem çılgınlar gibi bağırıyordu.”
 
Theron olaydan önce aile içi şiddet yaşadıklarını da sözlerine eklemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem