Ünlü oyuncu hakim karşısında!

Ünlü oyuncunun ifadesi sırasında duruşma salonundaki elektrikler kesilince mahkeme başkanı "kimse kaçmasın" uyarısı yaptı.İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanıklar ile aralarında oyuncu Köksal Engür, eşi Jale Engür'ün de oldu

Ünlü oyuncu hakim karşısında!

Ünlü oyuncunun ifadesi sırasında duruşma salonundaki elektrikler kesilince mahkeme başkanı "kimse kaçmasın" uyarısı yaptı.
İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanıklar ile aralarında oyuncu Köksal Engür, eşi Jale Engür'ün de olduğu tutuksuz sanıklar ve vekilleri hazır bulundu.

Yapılan kimlik tespitinin ardından evinde 504 gram esrar bulunduğunu hatırlatılan Köksal Engür
"Uyuşturucu ticareti yapmadım. Uyuşturucu kullanıcısıyım. Esrar ve marihuana kullanırım" dedi. Bu cevabın üzerine ''İkisi de aynı değil mi?'' diye soran Mahkeme Başkanına Engür "Hayır biri ot, diğeri toz. Bu maddeyi satmak gibi bir eylemim olmadı" dedi.
Savunmasında esrarı parasıyla aldığını ve bu nedenle esrarı tarttığı için evinde hassas terazi bulunduğunu söyleyen Engür ''Eroin veya kokaini hayatımda kullanmadım. Teraziyi mutfak için almıştım. Üzerinde kokain kalıntısı nasıl çıktı bilmiyorum. Teraziyi aldığım esrarın miktarını anlamak için kullandığım oluyordu" dedi.

Köksal Engür savunmasında eşi Jale Engür'e uyuşturucu vermesiyle ilgili "Eşimden 23 senedir ayrı yaşıyorum. Çalışmadığı için ev kirası ve faturalarını karşılıyorum. Aramızdaki ilgi bu şekildedir. Kendisine uyuşturucu vermedim. Evimde bulunan uyuşturucu basında 1,5 kilogram olarak yer aldı. Gözaltındayken bana bunun 30 yıl hapsi olduğunu söylediler. Ben de uyuşturucu miktarını azaltmak için 'eşime vereceğim' dedim. Ama şimdi açıkladığım gibi eşime herhangi bir uyuşturucu madde temini yapmadım" dedi.

Engür'ün ifadesi devam ederken elektriklerin gitmesi üzerine mahkeme başkanı "kimse kaçmasın''dedi. Köksal Engür'ün "ben buradayım'' demesi üzerine ise Başkan "Sen niye kaçasın ki ?'' demesi salonda gülüşmelere yol açtı.

Köksal Engür'ün eşi Jale Engür de savunmasında suçları kabul etmediğini söyleyerek "Ben eroin bağımlısıyım. Esrarı çok mecbur kaldığımda kullanırım. Daha önce eşimden esrar aldığımı söylemiştim. Ama miktarı düşürürsek ceza azalır diye böyle söylemiştim. Zaten esrar kullanmam. Eroin bağımlısıyım. Evimdeki esrarı da eşimden habersiz onun evinden aldım. Fakat eşim vermedi" dedi.
Diğer sanıkların savunmasının alınmasının ardından duruşma ertelendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler