Ünlü manken ölümden döndü!

Manken Güzide Duran, karşı şeritten aniden önüne fırlayan otomobile cipiyle çarptı. Güzide Duran ile iki yaşındaki kızı, eşinin ilk evliliğinden olan oğlu ve bir başka çocuk takla atarak devrilen cipten yaralı kurtuldu. Kazada otomobil sürücüsü de yaralan

Ünlü manken ölümden döndü!

Manken Güzide Duran, karşı şeritten aniden önüne fırlayan otomobile cipiyle çarptı. Güzide Duran ile iki yaşındaki kızı, eşinin ilk evliliğinden olan oğlu ve bir başka çocuk takla atarak devrilen cipten yaralı kurtuldu. Kazada otomobil sürücüsü de yaralandı. Yaralıların hayatı tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza saat saat 16. 00 sıralarında Beykoz Kavacık'ta meydana geldi. Güzide Duran, Beykoz Konakları'ndaki evine gitmek için beraberinde bulunan 2 yaşındaki kızı Selin Aksoy, eşinin ilk evliliğinden olan 13 yaşındaki oğlu Kaan Aksoy ve 13 yaşındaki Can Bergüz ile 34 GN 6715 plakalı Range Rover cipiyle yola çıktı.

İddiaya göre Kavacık'tan Riva Yolu'na giren Güzide Duran'ın önüne, karşı şeritten gelen Mehmet Keskin 34 YB 149 plakalı Tofaş marka otomobil aniden çıktı. Karşı şeritten gelen otomobile çarpan Güzide Duran'ın kullandığı cip kontrolden çıkarak takla attı. Üç takla attıktan sonra tavan üzeri düşerek ters dönen cipte bulunan Duran ve üç çocuğun yardımına yoldan geçen sürücüler yetişti.

Cipten çıkarılan Güzide Duran, Selin Aksoy Kaan Aksoy ve Can Bergüz, Kavacık'taki Özel Medistate Hastanesi'ne, kazaya neden olan iddia edilen otomobilin sürücüsü Mehmet Keskin ise Paşabahçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Güzide Duran ve üç çocuğun hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza sırasında Güzide Duran'ın 2 yaşındaki kızının çocuk koltuğunda bulunduğu ve emniyet kemerinin takılı olduğu belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem