Ünlü manken görenleri şakına uğrattı!

 Etiler'de objektiflere takılan Tuğçe Kazaz'ın giyim tarzı ve saçlarındaki beyazlar görenleri şaşkına uğrattı. Yunanlı eşi için din değiştirip Hıristiyan olan, sonrasında budizme ilgi duyan Kazaz'ın kafasının karışıklığı giyim tarzına da yansıyor. Etiler’

Ünlü manken görenleri şakına uğrattı!

 

Etiler'de objektiflere takılan Tuğçe Kazaz'ın giyim tarzı ve saçlarındaki beyazlar görenleri şaşkına uğrattı.
 
Yunanlı eşi için din değiştirip Hıristiyan olan, sonrasında budizme ilgi duyan Kazaz'ın kafasının karışıklığı giyim tarzına da yansıyor.
 
Etiler’de objektiflere takılan Kazaz'ın, kulağında kulaklığı, salaş giyim tarzı ve saçlarındaki beyazlar dikkat çekti. Bileğinde biten uzun eteğinin altında giydiği pembe çoraplar ve spor ayakkabılarıyla görenleri şaşkına çeviren Kazaz, rahat giyindiğinde kendisinin daha iyi hissettiğini dile getirdi.
 
"DİZİLERİN BİTMESİ BENİMLE İLGİLİ DEĞİL"
 
Kazaz, son iki dizisinin de yayından kaldırılmasıyla ilgili, “Kısmetsizlik diyemem, ama her şeyde bir hayır vardır. Burası olmaz, başka bir yer olur. Dizilerin bitmesinin benim kısmetsizliğimle ilgisi yok” dedi.
 
"SERVET DÖKSELER İÇ ÇAMAŞIRI DEFİLELERİNE ÇIKMAM"
 
Evlendikten sonra din değiştirip Hıristiyan olan Tuğçe Kazaz, geçtiğimiz aylarda Umre'ye gideceğini açıklamıştı. Hıristiyan olduğu için pişman olduğunu söyleyen Kazaz, bir dönem de budist olduğu iddialarıyla gündeme gelmişti. Kazaz, şimdilerde 'Önüme servet dökseler bikini ve iç çamaşırı defilelerine çıkmam.
 
Dekolte kıyafetlerimi attım. Umre'ye gidip mankenliği de bırakacağım' diyor. Güzel yıldızın oruç tutup namaz kıldığı da ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler