Ünlü komedyene ’3 kuruşluk’ dava

Ünlü oyuncu Müjde Uzman, kendisine hakaret eden Ceyhun Yılmaz'a 3 kuruşluk hakaret davası açtı.Geçtiğimiz hafta Mesut Yar'ın programına katılan Müjde Uzman, Mesut Yar'ın "Kendini en çok hangi mesleğe ait hissediyorsun" sorusunu sorduğu sırada programın di

Ünlü komedyene ’3 kuruşluk’ dava

Ünlü oyuncu Müjde Uzman, kendisine hakaret eden Ceyhun Yılmaz'a 3 kuruşluk hakaret davası açtı.

Geçtiğimiz hafta Mesut Yar'ın programına katılan Müjde Uzman, Mesut Yar'ın "Kendini en çok hangi mesleğe ait hissediyorsun" sorusunu sorduğu sırada programın diğer bir konuğu Ceyhun Yılmaz'da "O…luk ifadesini kullanmıştı. Kameraların o anı çekmesi ve günlerce haber olmasının ardından sosyal medyada Ceyhun Yılmaz'a büyük bir tepki gelmişti. Tepkiler üzerine açıklama yapan Ceyhun Yılmaz "Müjde benim kardeşim" dese de bu açıklama Müjde Uzman'ın dava açmasının önünü kesemedi!

3 KURUŞLUK DAVA AÇTI!

Avukatı aracılığıyla Ceyhun Yılmaz'a 3 kuruşluk dava açtığını açıklayan Müjde Uzman'ın avukatı aracılığıyla yaptığı açıklama şu şekilde:

"Burada Laf Çok isimli programda kendisine yöneltilen "Kendini en çok hangi mesleğe ait hissediyorsun?" sorusu sırasında, programın diğer konuğu Ceyhun Yılmaz tarafından çirkin bir şekilde hakarete uğramıştır.Bu durum, müvekkilemin hem insanlık hem kadınlık hem de meslek onurunu kırmıştır. Kendisi kadar ailesi ve yakin çevresi de rencide olmuştur.

Suç teşkil eden eylem ile ilgili olarak savcılığa başvurulduğunu ve müvekkilemin yaşadığı ağır travma ve üzüntünün herhangi bir miktar ile telafisi mümkün olmadığından Ceyhun Yılmaz hakkında 3 kuruşluk manevi tazminat davası açıldığını, bundan sonra muvekkilemin konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmayacağını ve yargı sürecinin sonucunu bekleyeceğini kamuoyuna vekaleten duyururum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler