Ünlü komedyen boşanıyor mu?

2012'nin mart ayında evlenen manken Ahu Yağtu ve komedyen Cem Yılmaz'ın geçtiğimiz ay evlerini ayırdıkları ileri sürüldü. Herkes barışacaklarını beklerken, şimdi de boşanma haberi gündeme bomba gibi düştü. Cem Yılmazla Ahu Yağtu 24 Aralık tarihinde tek ce

Ünlü komedyen boşanıyor mu?

2012'nin mart ayında evlenen manken Ahu Yağtu ve komedyen Cem Yılmaz'ın geçtiğimiz ay evlerini ayırdıkları ileri sürüldü. Herkes barışacaklarını beklerken, şimdi de boşanma haberi gündeme bomba gibi düştü. Cem Yılmazla Ahu Yağtu 24 Aralık tarihinde tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

24 ARALIK'TA BOŞANDILAR

İddialara göre; Yılmaz boşanma konusunda ne kadar kararlı durduğunu eşine anlatınca, aslında boşanmaktan yana olmayan Ahu Yağtu ayrılığa razı oldu. Öyle ki Yılmaz'ın yakınlarına açık açık "Evlilik bana göre değil, yapamıyorum" dediği konuşuluyor. Kemal'in velayeti annesine verilirken; iddialara göre Yılmaz, oğlunu 5-6 yaşına gelince yanına almak istediğini söyledi.

KEMAL'E 15 BİN LİRA NAFAKA

Aralarındaki krizi aşamayıp evlerini ayıran Cem Yılmaz-Ahu Yağtu çifti, boşanma konusunda uzlaşmaya vardı. "Kavgasız, gürültüsüz, saygın bir şekilde anlaştılar" diyen çiftin bir yakını, boşanma protokolünün detaylarınıbasına açıkladı. Buna göre oğulları Kemal'in velayeti annesinde kalacak. Ünlü komedyen, oğlu için her ay 15 bin lira nafaka ödeyecek.

"İŞ KUR" DİYE ÖDEME YAPACAK

Eşinin bundan sonra maddi sıkıntı çekmemesi için elinden geleni yapacak olan Cem Yılmaz'ın bir de jesti var. Yılmaz; Ahu Yağtu'ya, kendisine iş kurması için yüklü bir ödeme yapacak. Bu rakam, ikili arasında gizli kalacak. Yılmaz, boşanma sırasında eşine üç daire ile bir de otomobil verecek. Çift, mahkemeye anlaşmalı olarak başvuracak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem