Ünlü kabadayının bodyguardı vurduğu görüntüler yayınlandı

İstanbul Şişli'deki bir rezidansta işadamı Fatih Edremit'in öldürülmesi davasının sanıklarından Dündar Kılıç'ın torunu Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu olan Onur Özbizerdik, geçtiğimiz günlerde hapishaneden tahliye olduğu günün akşamı, gittiği barda bodyguardı ayağından vurarak yaraladı. Hapisten çıkmasının üzerinden 12 saat geçmeden adam vuran Özbizerdik, daha sonra kayıplara karıştı.

Ünlü kabadayının bodyguardı vurduğu görüntüler yayınlandı

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
Show Tv'de yayınlanan haberle, Özbizerdik'in Sarıyer Emirgan sahilinde bulunan eğlence mekanında bodyguard'ı vurma görüntüsü ortaya çıktı. Habere göre Özbizerdik, bara girmek isterken bodyguard, 'rezervasyonunuz var mı?' diye sordu. Bunun üzerine Özbizerdik arabasına dönerek silahını aldı. Eğlence mekanın tekrar girişine gelen Özbizerdik, 'sen benim kim olduğumu biliyor musun' dedikten sonra bodyguardın gözünün içine bakarak ayağına ateş etti.

HASTANEYE GÖTÜRMEYİ TEKLİF ETTİ
Daha sonra bodyguard, sekerek olay yerinden kaçarak dışarı çıktı. Soğuk kanlılıkla arkasından takip eden Onur Özbizerdik, hastaneye götürmeyi teklif etti. Bodyguard bunu kabul etmeyerek bir taksiye binerek hastaneye gitti.

Onur Özbizerdik ise olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı. Şimdi polis tarafından her yerde aranıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler