Ünlü iş adamı teslim oldu!

Adliyeden firar eden ünlü iş adamı teslim oldu...

Ünlü iş adamı teslim oldu!
FETÖ soruşturması kapsamında daha önce adliyeden firar ettiği iddia edilen Fİ YAPI'nın sahibi ünlü işadamı Fikret İnan, teslim oldu.

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) maddi destek sağladığı gerekçesiyle yapılan operasyon kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Fi-Yapı'nın sahibi Fikret İnan'ın teslim olmak için geldiği adliyeden kaçtığı öne sürülmüştü. Sabah gazetesinde yer alan habere göre 120 işi adamına yönelik operasyonda hakkında gözaltı kararı bulunduğunu öğrenen Fi-Yapı'nın sahibi Fikret İnan teslim olmak için avukatı ile birlikte Anadolu Adalet Sarayı'na geldi. Avukatı Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Örgütlü, Kaçakçılık ve Mali Suçlar Soruşturma Bürosu'na giderken İnan onu adliye içinde bekledi. İnan'ın avukatı müvekkilinin teslim olmak istediğini belirtti. Ancak bu sırada İnan teslim olmayarak kaçmıştı. 

HER YERDE ARANIYORDU

Yapılan araştırmada İnan'ın cep telefonunun en son Anadolu Adalet Sarayı'nda sinyal verdiği tespit edildi. Adil Öksüz de gözaltına alındıktan 21 dakika sonra serbest bırakılarak sırra kadem basmıştı. adliyeden firar ettiği iddia edilen Fİ YAPI'nın sahibi ünlü işadamı Fikret İnan, avukatı ile Anadolu Adliyesi polis noktasına giderek teslim oldu.İnan, teslim tutanağına "Basından kaçak olduğum haberlerini görünce gelip teslim oldum" dedi. İşadamı savcılığa sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler