Ünlü ekonomistten Erdoğan'a övgü dolu sözler

Ash, seçim öncesi Başbakan Erdoğan'ın uzun zamandır en çok övündüğü konu olan ekonomi idaresi ve bu son skandalın iş çevrelerindeki etkisinin, Erdoğan'a verilen desteğin devam edip etmeyeceğinin göstergesi olacağını söyledi.Türk Lirasına peş peşe darbe in

Ünlü ekonomistten Erdoğan'a övgü dolu sözler

Ash, seçim öncesi Başbakan Erdoğan'ın uzun zamandır en çok övündüğü konu olan ekonomi idaresi ve bu son skandalın iş çevrelerindeki etkisinin, Erdoğan'a verilen desteğin devam edip etmeyeceğinin göstergesi olacağını söyledi.
Türk Lirasına peş peşe darbe indirdiğini söyleyen dünyaca ünlü ekonomist, "düşüş son bir haftada merkez bankasının dolar satmasıyla yumuşasa da dolar karşısında ciddi bir kaybo sebep oldu" diye konuştu.

Timoty Ash, ortadaki olumsuz ekonomik tabloya rağmen, çoğu yatırımcının Erdoğan ve onun ekonomi ekibine inancını tam olarak koruduğunu söyledi. Ash, "Erdoğan geçmişte olduğu gibi bu fırtınada da suyu doğru yönlendirebileceklerine güveniyor" dedi.

Timoty Ash Başbakan Erdoğan'ın siyasi ve ekonomik zekasına övgü yağdırırken, "Erdoğan demek siyasette nasıl ayakta kalınacağını bilmek demektir. Kendisi uyanık bir politika uygulayıcısıdır." dedi.

Ash son olarak "Erdoğan arkasında ciddi bir desteğe sahip ve ekonomi ekibinin desteğini kaybetmediği sürece bence piyasalardan şuan ki belirsizlikte fayda sağlayacaktır" tahmininde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem