Üniversiteye polis baskını

 Adana Emniyet Müdürlüğü Mali Şube ekipleri, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörlüğü idari binasında arama yapıyor.Adana'da Çukurova Üniversitesi kampüsüne operasyon düzenleyen Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Üniversiteye polis baskını

 

Adana Emniyet Müdürlüğü Mali Şube ekipleri, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörlüğü idari binasında arama yapıyor.

Adana'da Çukurova Üniversitesi kampüsüne operasyon düzenleyen Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, rektörlük binası, yapı işleri daire başkanlığı ve lojmanlarda aramalar yapmaya başladı.

Dün yapılan rektörlük seçimlerinin hemen ardından bu sabah yürütülen operasyonda görev süresi dolan ve yasa gereği tekrar aday olamayan Rektör Prof. Dr. Alper Akınoğlu, bir ekip tarafından lojmanından alınıp makamına götürülerek burada arama başlatıldı. Yaklaşık 12 kişi hakkında gözaltı kararı bulunduğu öne sürüldü. Çukurova Üniversitesi'nde inşaat ihaleleleriyle ilgili çeşitli yolsuzluk iddiaları gündeme gelmiş, daha önce bazı davalar da açılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem