Üniversiteye bombalı saldırı!

Ölen ya da yaralanan olmayan patlamaya tuvaletlere konulan el yapımı ses bombasının neden olduğu belirtildi.Dicle Üniversitesi'nde bu sabah saatlerinde yaşanan iki ayrı patlama heyecana neden oldu.İlk patlama Eğitim Fakültesi'nin tuvaletinde yaşanırken, a

Üniversiteye bombalı saldırı!

Ölen ya da yaralanan olmayan patlamaya tuvaletlere konulan el yapımı ses bombasının neden olduğu belirtildi.Dicle Üniversitesi'nde bu sabah saatlerinde yaşanan iki ayrı patlama heyecana neden oldu.

İlk patlama Eğitim Fakültesi'nin tuvaletinde yaşanırken, ardından kampus içinde yeralan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı Ziya Gökalp Öğrenci Yurdu'nun tuvaletinde de patlama meydana geldi.Patlamalarda ölen yada yaralanan olmazken, tuveletlerde hasar meydana geldi.

Polis, yaptığı incelemede patlamaya el yapımı ses bombasının neden olduğunu belirledi. Patlamalarla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, bombaları bırakan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Bu arada polis, üniversitenin fakülteler ve diğer binalarında da patlayıcı araması yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler