Üniversiteli kıza fuhuş tuzağı

Antalya’da bir üniversiteli kız, fuhuş tuzağından şans eseri kurtuldu. B.G.D. adlı kız öğrenci, Akdeniz Üniversitesi kampusunda gördüğü “Bayan ev arkadaşı arıyorum” ilanındaki telefonu aradı.Tuzak ilanı veren Hatice D. (34), kardeşi olarak tanıttığı Erhan

Üniversiteli kıza fuhuş tuzağı

Antalya’da bir üniversiteli kız, fuhuş tuzağından şans eseri kurtuldu. B.G.D. adlı kız öğrenci, Akdeniz Üniversitesi kampusunda gördüğü “Bayan ev arkadaşı arıyorum” ilanındaki telefonu aradı.

Tuzak ilanı veren Hatice D. (34), kardeşi olarak tanıttığı Erhan Y. (21) ile birlikte genç kızla buluştu. İki kişi, gösterme bahanesiyle B.G.D.’yi eve getirdi. Bu sırada evde bulunan Aytekin A. (37) adlı bir kişi, B.G.D.’yi üzerine bir sıvı sıkılmış bezle bayıltmaya çalıştı. Ancak üniversiteli kız, bayılmayınca elleri ve gözleri bağlanarak bir odaya kilitlendi.

PİŞMAN OLMUŞLAR

Korku içinde bir gece geçiren B.G.D., “pişman” olduklarını söyleyen zanlılar tarafından sabah serbest bırakıldı. İhbar üzerine eve baskın yapan polis, biri kadın 3 kişiyi gözaltına aldı. Genç kızı bayıltmaya çalıştıkları bez de ele geçirildi. Ancak zanlıların, beze ‘eter’ diye, otomobillerin fren balatalarında kullanılan bir spreyi sıktıkları anlaşıldı. B.G.D.’ye tecavüz edip kamerayla görüntülemeyi, sonra da şantajla fuhuş şebekesine satmayı planladıklarını söyleyen zanlılar, tutuklandılar.

Hatice D. ve Aytekin A.’nın ‘Çek Kanunu’na muhalefet’ suçundan sabıkalı oldukları ortaya çıktı. Diğer zanlı Erkan Y.’nin ise kan kanseri olduğu öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem