Üniversiteli İşsizlere Müjde !

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden işsiz gençlere müjde. Emniyet üniversiteli polis arıyor.12. dönem polis meslek eğitimlerine en az 4 yıllık yükseköğretim kurumlarından veya denkliği kabul edilen yurtdışındaki üniversitelerden lisans mezunu 2 bin 700'ü erkek,

Üniversiteli İşsizlere Müjde !

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden işsiz gençlere müjde. Emniyet üniversiteli polis arıyor.

12. dönem polis meslek eğitimlerine en az 4 yıllık yükseköğretim kurumlarından veya denkliği kabul edilen yurtdışındaki üniversitelerden lisans mezunu 2 bin 700'ü erkek, 130'u bayan toplam 2 bin 830 aday alınacak.

Yapılan sınavlar neticesinde başarılı olan adaylar İstanbul Arnavutköy, İzmir Bornova, Mersin, Merzifon, Bilecik, Karabük ve Çankırı POMEM müdürlüklerinde eğitim görecek. Adayların, 2011-2012 yılları Kamu Personel Seçme Sınavları'nın (KPSS) birinden (KPSS P3 puan türünden) 60 ve üzeri alması ve en az dört yıllık yükseköğretim kurumlarından veya bunlara denkliği kabul edilen yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından lisans mezunu olması gerekiyor.

Başvurular 3-21 Eylül tarihleri arasında eğitim şube müdürlüklerine bizzat yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler