Üniversitede sınıfta bomba şoku

Polis, bombayı etkisiz hale getirirken, ikinci bir bomba olabileceği ihtimaline karşı arama başlattı.Fakülte binasının ikinci katındaki sınıfta öğrenciler bir kutu buldu ve yönetime durumu bildirdi. Çağrılan polis, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak

Üniversitede sınıfta bomba şoku

Polis, bombayı etkisiz hale getirirken, ikinci bir bomba olabileceği ihtimaline karşı arama başlattı.

Fakülte binasının ikinci katındaki sınıfta öğrenciler bir kutu buldu ve yönetime durumu bildirdi. Çağrılan polis, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak fakülte binasını boşalttı.

Ardından bomba uzmanı ekiplerin, uzaktan kumandalı robotla yaptıkları incelemede kutuda bomba olduğu belirlendi. Uzman polisler kutu içindeki bombayı olay yerinde etkisiz hale getirdi.

Yapılan ilk incelemede patlayıcının el yapımı zaman ayarlı ve parça tesirli bomba olduğu belirlendi. Bombanın patlaması sırasında yangın çıkması için yanına şişe içinde benzin konulduğu da saptandı.

Polis, binada başka patlayıcının bulunup bulunmadığı bomba uzmanı köpekler eşliğinde arama yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler