Üniversite karıştı: 6 kişi yaralandı

Eskişehir Anadolu Üniversite'sinde ortalık karıştı. Bir grup öğrenciler ile güvenlik görevlileri birbirine girerken arbedede 6 kişi yaralanarak hastanelik oldu.   Yunus Emre Kampüsü'ne giriş yapmak isteyen farklı üniversitelerde okuyan öğrencilerine , gör

Üniversite karıştı: 6 kişi yaralandı
Eskişehir Anadolu Üniversite'sinde ortalık karıştı. Bir grup öğrenciler ile güvenlik görevlileri birbirine girerken arbedede 6 kişi yaralanarak hastanelik oldu.
 
Yunus Emre Kampüsü'ne giriş yapmak isteyen farklı üniversitelerde okuyan öğrencilerine , görevlilerden izin çıkmadı. Görevlilerin, öğrencilerden kimlik kartı göstermelerini istemeleri üzerine gerginlik yaşandı. Üniversite içinde bekleyen arkadaşlarının da olay yerine intikal etmesi üzerine gerilim bir anda kargaşaya dönüştü. Güvenlikçiler ile öğrenciler arsında yaşanan arbede yola kadar taşarken olaya Çevik Kuvvet Ekipleri biber gazı sıkarak müdahalede bulundu. Polis müdahalesinin ardından olay yerinden ayrılan öğrenciler, ambulans çağırırken sağlık ekipleri 3 kişiyi ayakta tedavi etti. 3 öğrenci ise darp nedeniyle yaralandığı için hastaneye götürüldü.
 
Olayın ardından öğrenciler sloganlarla Üniversite Caddesi'nde yürüyüş yapmaya başladı. TOMA, Çevik Kuvvet öğrencilere müdahale etmek isteyince öğrenciler bir alışveriş merkezi önünde toplanarak basın açıklaması gerçekleştirdi. Öğrenciler açıklamanın ardından olay yaşanmadan dağılırken özel güvenlik görevlileri arasında 3 kişinin de darp nedeniyle hastaneye götürüldüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler