Ünal Ünüvar intihar etti

MERSİN'in Silifke İlçesi'nde uçurumda cesedi bulunan Silifke Kooperatifi Otobüsleri ve Silifke Belediye Spor Kulübü Başkanı Ünal Ünüvar'ın intihar ettiği ortaya çıktı. Kayıp olarak aranırken geçen 24 Haziran'da Demircili Mahallesi Akyormuş mevkiinde 50 me

Ünal Ünüvar intihar etti
MERSİN'in Silifke İlçesi'nde uçurumda cesedi bulunan Silifke Kooperatifi Otobüsleri ve Silifke Belediye Spor Kulübü Başkanı Ünal Ünüvar'ın intihar ettiği ortaya çıktı.
 
Kayıp olarak aranırken geçen 24 Haziran'da Demircili Mahallesi Akyormuş mevkiinde 50 metrelik uçurumda cesedi bulunan 2 çocuk babası 54 yaşındaki Ünal Ünüvar'ın ölümü üzerindeki sır perdesi aralandı. Tehdit edildiği için cinayete kurban gitmiş olabileceği ileri sürülen Ünüvar'ın intihar ettiği anlaşıldı.
 
Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Ünüvar'ın ölüm nedeninin intihar olduğunun belirlendiğini açıkladı. Cinbir, tehditler alan Ünüvar'ı intihara sürükleyen nedenlerin ise çok yönlü soruşturulduğunu söyledi.
1-466.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem