Umre ziyareti yapan en genç ünlü

Best Model Of Turkey 2003 finalistlerinden oyuncu ve sunucu Şehnaz Özkaya, umre ziyareti yaptı. Özkaya, umre ziyaretiyle ilgili, 'Mesleğimi yaparken, dini görevlerimi de yerine getirebileceğimi gösterdim' dedi.Katıldığı yarışmada 'Best Smile' (En Güzel Gü

Umre ziyareti yapan en genç ünlü

Best Model Of Turkey 2003 finalistlerinden oyuncu ve sunucu Şehnaz Özkaya, umre ziyareti yaptı. Özkaya, umre ziyaretiyle ilgili, 'Mesleğimi yaparken, dini görevlerimi de yerine getirebileceğimi gösterdim' dedi.

Katıldığı yarışmada 'Best Smile' (En Güzel Gülen) seçildikten sonra televizyon dizilerinde rol alan ve bir yandan da modellik yapan Özkaya, umre ziyaretiyle ilgili, 'Mesleğimi yaparken, dini görevlerimi de yerine getirebileceğimi gösterdim' dedi.

Böylece umre ziyareti yapan en genç ünlüler arasına giren 29 yaşındaki Özkaya, halen Show TV'deki Tekno Trend programının sunuculuğunu yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem