Ümraniye'de soygun: 1 ölü

Üsküdar'da bir banka şubesi, silahlı kişi tarafından soyuldu.

Ümraniye'de soygun: 1 ölü

Üsküdar'da bir banka şubesi, silahlı kişi tarafından soyuldu. Polis, veznedeki 5 bin 495 lirayı alarak kaçan kapüşonlu soyguncunun yakalanması için çalışma başlattı.

Bulgurlu Mahallesi Libadiye Caddesi'nde faaliyet gösteren bir banka şubesine giren 25-30 yaşlarında, kapüşonlu ve eldivenli soyguncu, veznedeki kadın görevliyi silahla tehdit ederek kasadaki paraları istedi. Kasadaki 5 bin 495 lirayı cebine dolduran şahıs, olay yerinden koşarak uzaklaştı. Banka çevresindeki kaçış yollarını kapatan polis, bankanın güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek eşkalini belirlediği soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı.

GÜNÜN İKİNCİ VAKASI!

İstanbul Ümraniye'de soygun amacıyla bir kuyumcu dükkanına giren silahlı kişi dehşet saçtı. Acısu'daki kuyumcu dükkanında bir kişiyi öldüren, bir kişiyi de yaralayan soyguncu, aldığı altınlarla kaçtı.

Olay yerini güvenlik çemberine alan polis, soyguncunun yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem