Ümit Özdağ'dan Mahkeme açıklaması

TRABZON – Milliyetçi Hareket Partisi’nde bugün mahkeme kararı konuşuldu. Ankara 12’nci Sulh Mahkemesinin vermiş olduğu karar ile MHP olan üstü kongreye gidiyor. 3 Genel başkan adayından farklı olarak bir isim daha Devlet Bahçeli’ye kaşı aday oldu. Trabzon

Ümit Özdağ'dan Mahkeme açıklaması

TRABZON – Milliyetçi Hareket Partisi’nde bugün mahkeme kararı konuşuldu. Ankara 12’nci Sulh Mahkemesinin vermiş olduğu karar ile MHP olan üstü kongreye gidiyor. 3 Genel başkan adayından farklı olarak bir isim daha Devlet Bahçeli’ye kaşı aday oldu. Trabzon'da açıklama yapan, Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, mahkeme kararını değerlendirdi. Özdağ, “ Ankara’da hakimler var söyleten bir gelişme oldu.MHP, olan üstü kongre sürecini mahkeme kararı ile açıkladı.  bu karar içi bir yandan büyük bir sevinç duyuyorum. Öte yandan umutsu bir burukluğu da içimde yaşıyorum.”dedi.

51 senelik bir hareketin kendi kaderinin yargının değil kendisini vermesi gerektiğini söyleyen Özdağ, “ MHP, kendi kadrini kendisi belirlemesi gerekliydi. mahkeme kararı ile böyle bir sürece girilmemeliydi. Ancak, Genel Merkezin ısrarlara rağmen verilen delege imzalarını hiçe sayarak, olan üstü kongreyi toplamamadan direnmesi meseleyi buralara getirdi. Şimdi olagan üstü bir kongre yapacağız. Kongreyi Genel Merkez değil atanan kayyum yapacak.”Şeklinde konuştu.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler