Umduğu gibi çıkmayınca öldürdü!

"Kendini bana kadın olarak tanıtmıştı. Evine gittiğimde travesti olduğunu öğrendim. Bu yüzden kendisiyle tartışıp öldürdüm"İstanbul Başakşehir İkinci Kısım Mahallesi Özbahçe Saray Sitesi A.Blok 4 Numaralı evden 26 Eylül 2011 tarihinde kötü kokular geldiği

Umduğu gibi çıkmayınca öldürdü!

"Kendini bana kadın olarak tanıtmıştı. Evine gittiğimde travesti olduğunu öğrendim. Bu yüzden kendisiyle tartışıp öldürdüm"

İstanbul Başakşehir İkinci Kısım Mahallesi Özbahçe Saray Sitesi A.Blok 4 Numaralı evden 26 Eylül 2011 tarihinde kötü kokular geldiği polise bildirildi. Bunun üzerine çilingir yardımıyla kapısı açılan evde N.Y.(41)’nin cesedi bulundu. Bıçakla öldürüldüğü anlaşılan travesti N.Y.’nin cesedi Adlı Tıp Morgu’na kaldırılırken polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. Çalışmalarda, Nicol Libra adını kullanan ve stilistlik yaptığı belirtilen travesti N.Y.’nin Bakırköy’de oturan ailesinden ayrı olarak Başakşehir’deki evde oturduğu anlaşıldı. N.Y.’nin Nicol Libra adıyla kurduğu internet sitesi aracılığıyla görüştüğü erkeklerle zaman zaman evinde buluştuğu belirlendi. Ayrıca N.Y.’nin video paylaşım sitelerinden kendi görüntülerinin olduğu çok sayıda video paylaştığı anlaşıldı. Bunun üzerinde bu yönde yapılan çalışmalarda, N.Y.’nin internet üzerinden en son Fatih’te fırıncılık yapan Fesih D.(30) ile görüştüğü tespit edildi. Gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen Fesih D. sorgusunda cinayeti itiraf etti. Fesih D., “Kendisiyle internet üzerinden tanıştık. Kendini bana kadın olarak tanıtmıştı. Evine gittiğimde travesti olduğunu öğrendim. Bu yüzden kendisiyle tartışıp öldürdüm" iddiasında bulundu.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Fesih D. Küçükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler