Ulusoy TTSO'da omuzlarda

Trabzon'un önemli iş adamlarından Ali Osman Ulusoy'un vefatı Trabzon'u yasa boğdu.Ulusoy'un cenazesi 32 yıldır meclis başkanlığı yaptığı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'na getirildi. Trabzon'un iş dünyasından önemli isimlerin bulunduğuı törende iş adamı a

Ulusoy TTSO'da omuzlarda

Trabzon'un önemli iş adamlarından Ali Osman Ulusoy'un vefatı Trabzon'u yasa boğdu.

Ulusoy'un cenazesi 32 yıldır meclis başkanlığı yaptığı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'na getirildi. Trabzon'un iş dünyasından önemli isimlerin bulunduğuı törende iş adamı arkadaşları göz yaşlarına boğuldu.

Ulusoy'un kardeşi Sefer Ulusoy, "Acımız büyük. Trabzon'da kalarak şehre verdiği önemi göstermesi bu şehre olan sevgisini bizlere çok güzel anlatıyor." diyerek herkesi hüzne boğdu.

Trabzon Ticaret ve Sanayı Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu da "Bana hep TTSO seçimlerinde bu son diyordu. Ancak bizi hiç yalnız bırakmadı. Bu da hem işine hem de TTSO'ya verdiği önemin bir göstergesidir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem