Ulusal basının hedefi Trabzonspor

Futbolda şike soruşturması tüm hızıyla devam ediyor. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın 6 günün sonunda nihayet ifadesi alındı ve soruşturmayı yürüten savcı Mehmet Berk tarafından mahkemeye sevk edildi.Tüm bunlar yaşanırken ve delillerle belgelenirken ul

Ulusal basının hedefi Trabzonspor

Futbolda şike soruşturması tüm hızıyla devam ediyor. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın 6 günün sonunda nihayet ifadesi alındı ve soruşturmayı yürüten savcı Mehmet Berk tarafından mahkemeye sevk edildi.

Tüm bunlar yaşanırken ve delillerle belgelenirken ulusal basın Fenerbahçe’yi kurtarma ve şike soruşturmasında adı sanı geçmeyen kulüplere de çamur atmaya başladı.

Spor Toto Süper Ligin en mağdur takımı Trabzonspor’un şampiyonluğunun nasıl engellendiği soruşturma belgeleri ile gün gibi ortadayken, haksız yere şampiyonluğu gasp edilmiş, milyonlarca taraftarı ellerinden  entrikalarla alınan şampiyonluklarının acısını çekerken bunlara sadece seyirci kalan ulusal basın şimdi Trabzonspor’a çamur atmak onu da bu kirli oyunların içerisine çekmek gayretinde.

Ulusal basında sıkça dile getirilen, Trabzonspor’un da şikeye teşebbüs ettiği doğrultusunda yapılan heberler tamamen Trabzonspor adının da olayların içerisinde geçmesini sağlamak yönünde.

Uzaktan yakından Şikeye Teşebbüs girişimi olduğu doğrultusunda soruşturmada adı geçmeyen Trabzonspor’un adını şike soruşturması haberleri içerisinde kullanma gayreti içerisinde olan özellikle Hürriyet gazetesinin asıl amacı ise Fenerbahçe’nin şampiyonluğunun elinden alınmaması ve küme düşürülmemesi yönünde kamu oyu oluşturmak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem