Uludere'de güvenlik güçlerine taciz ateşi

Şırnak Uludere Gülyazı Köyü Salatalıkpınarı mevkiinde keşi-gözetleme ve pusu-dinleme faaliyeti gerçekleştiren güvenlik güçlerine teröristler tarafından taciz ateşi açıldı. Açılan taciz ateşine, Beyaz Tepe Üs Bölgesinde bulunan hafif ve ağır silahlarla anı

Uludere'de güvenlik güçlerine taciz ateşi
Şırnak Uludere Gülyazı Köyü Salatalıkpınarı mevkiinde keşi-gözetleme ve pusu-dinleme faaliyeti gerçekleştiren güvenlik güçlerine teröristler tarafından taciz ateşi açıldı.
 
Açılan taciz ateşine, Beyaz Tepe Üs Bölgesinde bulunan hafif ve ağır silahlarla anında karşılık verildi.
 
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklama şöyle; "Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından; Şırnak/Uludere/Gülyazı Köyü Salatalıkpınarı Mevkiinde keşif/gözetleme ve pusu/dinleme faaliyeti icra eden Unsurlarımıza, Gülyazı/Karaçalı bölgesinde, sınırın Irak tarafından taciz ateşi açılmıştır. Açılan taciz ateşine, Beyaz Tepe Üs Bölgesinde bulunan hafif ve ağır silahlarla anında karşılık verilmiştir. Yapılan karşı ateşleri müteakip, taciz ateşleri kesilmiş olup, olay esnasında herhangi bir zayiat meydana gelmemiştir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler