Ülkücülerden trafik kampanyası!

Her bayram yolları kan gölüne çeviren trafik kazaları için Ülkü Ocakları'ndan anlamlı kampanya! Kurban Bayramı öncesi başlatılan "Ocaklar Sönmesin" adlı kampanyayla trafik kazalarına dikkat çekmek isteyen Ülkü Ocakları, çeşitli broşür ve bilboardlarla, sü

Ülkücülerden trafik kampanyası!

Her bayram yolları kan gölüne çeviren trafik kazaları için Ülkü Ocakları'ndan anlamlı kampanya! Kurban Bayramı öncesi başlatılan "Ocaklar Sönmesin" adlı kampanyayla trafik kazalarına dikkat çekmek isteyen Ülkü Ocakları, çeşitli broşür ve bilboardlarla, sürücüleri bayram trafiğinde dikkatli olmaya çağırdı!

Lütfen kurallara uyalım ve ocaklar sönmesin! Ülkü Ocakları, her tatil döneminde yolları kan gölüne çeviren ve binlerce yaşamı sevdiklerinden koparan trafik kazaları için önemli bir kampanyaya imza attı.

Ülkü Ocakları Genel Merkezi'den yapılan açıklamada, Türkiye'de 2001-2010 yılları arasında 43 bin kişinin hayatını kaybettiği belirtilerek, kazaların ilgili yıllar arasında terörden daha fazla can kaybına neden olduğu kaydedildi. Kazaların meydana getirdiği maddi zararın yaklaşık 22 Milyar lirayı bulduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Trafikte seyretmenin gerektirdiği bilinç ve duyarlılık ise; maalesef olması gerekenin çok altındadır ve trafik kazası, insanımızın gözünde gereğinden fazla normalleşmiş ve kabullenilmiş durumdadır.

Yapılan değerlendirmelere göre kazaların en önemli sebebi kural ihlâlleridir. Diğer bir deyişle, kazalara neden olan unsurların neredeyse tamamı, insan faktörüne bağlıdır. ‘İnsan faktörüne bağlı’ sebeplerin büyük bir kısmını da, sürücülerin hata ve ihmalleri oluşturmaktadır."

SILA HASRETİNİZ ACIYA DÖNMESİN!

Milletce trafik felaketine karşı seferber olunması istenen açıklamada, trafikte biraz daha sabır istendi. Açıklamada şunlar ifade edildi:

"Ülkü Ocakları, trafik kazalarını millî bir sorun olarak görmektedir. Kampanyamız dâhilindeki etkinlikler bu düşüncenin bir ürünü olarak ortaya çıkacak, milletimizin huzur ve bekasını tehdit eden trafik terörünün son bulması için çalışmalarımız sürecektir.

Son olarak, yaklaşan Kurban Bayramı'nı sılada geçirmek için yolculuğa çıkan vatandaşlarımızı trafikte daha tedbirli, duyarlı ve sabırlı davranmaya davet ediyoruz."

"GEREKLİ ÖNLEMLER MUTLAKA ALINMALI"

Kazaların ve sonuçlarının engellenmesi için başlatılan "Ocaklar Sönmesin" adlı kampanyada, sürücülerin dikkatli olmaya çağrılıyor. Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen kampanyaya ise büyük ilgi topladı. Tüm yurt genelinde kiralanan bilboardlar sayesinde, sürücülerden trafik kurallarına uyulması için çağrıda bulunurken, emniyet kemerinin takılması için de el broşürleri dağıtılıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem