Ülkücülerden şehitlere destek yürüyüşü

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırılarda Iğdır ve Dağlıca'da şehit olan asker ve polisler için yürüyüş düzenledi. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüş Beşiktaş Meydanı'nda yapılan basın açıklamasının ardından so

Ülkücülerden şehitlere destek yürüyüşü

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırılarda Iğdır ve Dağlıca'da şehit olan asker ve polisler için yürüyüş düzenledi. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüş Beşiktaş Meydanı'nda yapılan basın açıklamasının ardından son buldu.

Türkiye genelinde yaşanan terör olayları nedeniyle İstanbul Ülkü Ocakları, "Şehide Saygı, Teröre Lanet" yürüyüşü düzenledi. İstanbul İl binası önünde toplanan binlerce kişi Beşiktaş Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Grup Barbaros Bulvarı önündeki ATV-Sabah binası önüne geldiğinde kısa süreli gerginlik yaşadı. Gergin olan gruba yetkililer müdahale ederek sakinleştirmeye çalıştı. Yaşanan gerginlik nedeniyle çok sayıda çevik kuvvet polisi bina önünde önlem aldı. Grup daha sonra Beşiktaş Meydan'a gelerek istiklal marşı okudu. Sloganlar atan grup meydanda bir müddet daha eylem yaptı.

Grup adına basın açıklaması yapan İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, "Buradan seslenmek istiyorum. Her Türk asker doğar. Biz bin ölür bin doğarız. Milyonlarca kişi bugün Beşiktaş'a yürüyüş gerçekleştirdi. Bugün terör örgütünü lanetlemek, şehitlerimize olan saygımızı göstermek için buraya toplandık." dedi.

Sloganlar atan grup meydanda bir müddet daha bekledikten sonra dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem