"Ulan Sarıgül’ün ne mal varlığı var"

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, mal varlığına Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (TMSF) tarafından el konulması ile ilgili, “16 sene önce bir bankadan kredi alınmış da o kredi kapatılmamış. TMS

"Ulan Sarıgül’ün ne mal varlığı var"

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, mal varlığına Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (TMSF) tarafından el konulması ile ilgili, “16 sene önce bir bankadan kredi alınmış da o kredi kapatılmamış. TMSF tam benim karşımda. Beni de arayıp bulamamışlar. Ulan Sarıgül’ün ne mal varlığı var. Allah belanızı vermesin!” dedi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül 30 Mart yerel seçimleri öncesi miting faaliyetlerine devam ediyor. Sarıgül, Beyoğlu Çıksalın Meydanı’nda bir miting düzenledi.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (TMSF) mal varlığına el koyması ile ilgili Sarıgül şöyle konuştu: “Ölüyü diriyi bıraktılar. Sanki Sarıgül 15 yıldır görevde değil. 16 sene önce bir bankadan kredi alınmış da o kredi kapatılmamış. TMSF tam benim karşımda. Beni de arayıp bulamamışlar. Seçime 71 gün kala öyle bir açıklama yapıyorlar ki? ‘Sarıgül’ün mal varlığına el koydular.’ Ulan Sarıgül’ün ne mal varlığı var! Allah belanızı vermesin! Bütün o belgeleri istiyorum. Maç başladı. Hakem de onların. Faul yapmaya başladılar. Ama o maçtaki faulleri Allah’ım da görüyor kullar da.”

Sarıgül şöyle devam etti: “Siz zannediyorsunuz ki Sarıgül’ü korkutacaksınız. Ben de buradan, ‘Korkutamazsın beni, durduramazsın beni, susturamazsın beni’ diyorum.”


SARIGÜL’DEN GEZİ OLAYLARI YORUMU

Gezi olaylarına da değinen Sarıgül, “Gezi’ye kışla yapma kararı alınmamış olsaydı bu olaylar çıkar mıydı? Anamızdan doğduk doğalı o ağaçlar orada duruyor. Siz oraya niye kışla yapmak istiyorsunuz? Ölüyü diriyi bıraktınız, gözü Taksim’e diktiniz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden böyle bir karar alınmamış olsaydı bu olaylar olacak mıydı? Gezi de 7 canın ölümüne İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin almış olduğu karar sebebiyet verdi.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler