UEFA Türk futboluna tokmağı vuracak!

Şike Şike Tapeler Yalanlar Gerçekler kitabının yazarı İhsan Öksüz şike süreci iel ilgili olarak bugün köşesinde önemli bir yazı kaleme aldı. Öksüz yazısında gerekenlerin yapılmadığı takdirde UEFA'nın Türk Milli Takımı ile Türk Kulüplerine Avrupa kapıların

UEFA Türk futboluna tokmağı vuracak!

Şike Şike Tapeler Yalanlar Gerçekler kitabının yazarı İhsan Öksüz şike süreci iel ilgili olarak bugün köşesinde önemli bir yazı kaleme aldı.

Öksüz yazısında gerekenlerin yapılmadığı takdirde UEFA'nın Türk Milli Takımı ile Türk Kulüplerine Avrupa kapılarını heran kapatabileceğini ifade etti.

İŞTE İHSAN ÖKSÜZ'ÜN O YAZISI! 

Türkiye için tokmağı hazır bekliyor! Türk Milli Takımı ile Türk Kulüpleri ne Avrupa Kapıları her an kapanabilir! Elbette gerekenler yapılmaz ise. Biraz açalım isterseniz:

Türkiye de unutulduğu sanılan ve "unutulması için" büyük çaba gösterilen 3 Temmuz Şike Süreci ile ilgili son derece önemli duyumlar” var!!! Hiç de yabana atılmayacak bu duyumlara göre, Türk Futbolu, 2016 da büyük bir yol ayırımını tercih etmek zorunda kalacak!!! Sadece şunu söyleyelim ki futbolumuzu yönettiğini sananlar, ya Fenerbahçe’yi feda edecekler, ya da Türk Futbolu’nu!!!

Nasıl mı? Çok basit... Artık başkanlığını Platini’nin yapmayacağı UEFA, futbolumuzu yönettiğini sananlara diyecek ki “ Ya Fenerbahçe ’ye gereken cezayı verin, ya da 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’na gelmeyin!" Sadece bu kadarla mı? Hayır! Milli takımın yanı sıra Türk Kulüpleri’ne de Avrupa kapıları en az 5 yıl süre ile kapanacak! Bunun için sadece birkaç aylık süre kaldı!

Benim aldığım bu duyumları konu ile ilgili olanların da bilmesi gerekir! Eğer bilmiyor veya böyle duyumlar almamışlarsa vah... Kısaca bizimkiler kulağının üstüne yatmış, milleti uykuda sanıyorlar ama eloğlu bu, hiç Juventus gibi bir dünya kulübünü gözünün yaşına bakmadan yallah alt kümeye yollayanlar Türkiye'nin ela gözüne, karakaşına mı bakacaklar? Ama biliyor da olabilirler! “Acaba bunu hasarsız nasıl atlatırız? ‘ın hesabını mı yapıyorlar bilemem...

Dedik ya UEFA’nın başında artık Platini de olmayacak!!! Şenes Erzik de artık oralarda yok! Hani “Şike davası bitmiştir. Bazı şeyler var. Bunların bütün olarak açıklanması hepimizi zora sokar!" diyen UEFA eski başkanı, Şenes Erzik... Demek istiyorum ki; bu ülkeden Şampiyonlar Ligi’ne sponsor olmak için acaba pamuk eller ceplere - pardon - banka kasalarına yeniden uzanma cesaretini gösterebilecek mi? Eee, şunun şurasında ne kadar zaman kaldı ki? Bakalım Türk Futbolu’nu bu çetrefilli işten nasıl kurtaracaklar? Veya kurtarabilecekler mi?

Ya da kurular yanında yaşları da yakacaklar mı? Buna cesaret edebilecekler mi? Bakalım “5 yıl Avrupa’ya gitmezsek ne olur? İngiliz kulüpleri gitmedi de ne oldu?’ diyenler çıkacak mı? Vallahi ben bu duyumları çok ciddiye alıyorum! Çünkü yeryüzünde cezasız kalmış çok az suç vardır! 3 Temmuz süreci mi cezasız kalacak? Birileri çıkar, tokmağı indirir,

“yandım anam!" demeye fırsat kalmaz! Kısaca çanlar birileri için çalıyor, hem de bağıra bağıra...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem