Uçurumda can pazarı

Mudanya'da 50 metre uçurumdan kendisini denize bırakan genç kız, ekiplerin hummalı çalışması sonrası kurtarılıp hastaneye kaldırıldı.Olay, Mudanya Kumyaka yolu 4. kilometresinde meydana geldi. A. P. (23) erkek arkadaşının 16 NNH 44 plakalı aracıyla deniz

Uçurumda can pazarı

Mudanya'da 50 metre uçurumdan kendisini denize bırakan genç kız, ekiplerin hummalı çalışması sonrası kurtarılıp hastaneye kaldırıldı.

Olay, Mudanya Kumyaka yolu 4. kilometresinde meydana geldi. A. P. (23) erkek arkadaşının 16 NNH 44 plakalı aracıyla deniz kenarına gelid. A.P. bilinmeyen bir sebeple kendini 50 metrelik uçurumdan aşağı bıraktı.

Sarp ve dik olan yamaçtan yuvarlanan A.P. aşağıdaki çalılıklara takılarak yavaşlaması sonucu yaralı olarak kurtuldu. Yanındaki erkek arkadaşı ise durumu 112 ve jandarmaya bildirdi. Genç adam, yamacın daha az dik olan bölgesinden inerek kız arkadaşının yanına ulaştı.

Sahil Güvenlik, MAK, AFAD, 112 ve jandarma ekipleri seferber oldular. Ekiplerin yaklaşık 1.5 saatlik çalışması sonunda genç kız denizden kurtarıldı. Bir botla kıyaya gelen MAK ekibinden bir dalgıç A.P.'yi bir sala bağladıktan sonra botla Kumyaka Balıkçı Barınağına getirdi. Burada ilk müdalesi yapılan A.P. daha sonra Mudanya Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Mudanya Jandarma Komutanlığı olay hakkında soruşturma başlattı.

Uçurumda can pazarı

Uçurumda can pazarı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler