Uçaklarda sıvı yasağı başlıyor

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, havayolu ile seyahat edecek yolcuların, seyahatleri esnasında uçak içinde yanlarında bulunduracakları el/kabin bagajlarında taşıyabilecekleri sıvılarla ilgili sıvı kısıtlaması düzenlemesinin iç

Uçaklarda sıvı yasağı başlıyor

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, havayolu ile seyahat edecek yolcuların, seyahatleri esnasında uçak içinde yanlarında bulunduracakları el/kabin bagajlarında taşıyabilecekleri sıvılarla ilgili sıvı kısıtlaması düzenlemesinin iç hat uçuşlarında da uygulanacağı bildirildi.

Bir aylık pilot uygulama süresince başka illerden İstanbul’daki hava alanlarına uçacak ve burada başka bir uçuşa transfer olacak yolcuların mağdur olmamaları için ilk çıkış noktalarında İstanbul’daki uygulama hakkında bilgilendirilmeleri için sıvı kısıtlamaları hakkında tanıtıcı film, broşür ve afiş hazırlandı. İstanbul Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, 1 Nisan 2012 tarihi itibariyle de tüm iç hat uçuşlarında uygulanacağını bildirdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem