Uçak seferleri iptal ediliyor

Türk Hava Yolları (THY), varış noktalarındaki elverişsiz hava şartları nedeniyle iç ve dış hatlarda yapılması gereken 70 seferini iptal etti.Geçtiğimiz hafta yurdu etkisi altına alarak çok sayıda seferin iptal olmasına yol açan kar yağışı bir kaç günlük a

Uçak seferleri  iptal ediliyor

Türk Hava Yolları (THY), varış noktalarındaki elverişsiz hava şartları nedeniyle iç ve dış hatlarda yapılması gereken 70 seferini iptal etti.

Geçtiğimiz hafta yurdu etkisi altına alarak çok sayıda seferin iptal olmasına yol açan kar yağışı bir kaç günlük aranın ardından yeniden yüzünü göstererek seferleri yine iptal ettirdi.Alınan bilgiye göre, THY, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan yurt dışına yapması gereken Tel Aviv, Paris, Venedik, Cenevre, Madrid, Basel, Kiev, Tiran, Malaga, Zagrep, Helsinki, Nice, Kahire, Napoli, Hamburg, Tiflis, Amsterdam ve Aşkabat seferlerinden bazılarını karşılıklı olarak iptal etti.

Ayrıca, THY'nin Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Kayseri ve Gaziantep seferlerinin de bazıları karşılıklı olarak iptal oldu.

Bunun yanı sıra, THY'nin Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan Diyarbakır-Ankara ve Malatya-Ankara seferleri de karışıklı olarak yapılamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem