Üç çocuk babası intihar etti

Psikolojik tedavi gören bir kişi canına kıydı.

Üç çocuk babası intihar etti
Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan ve psikiyatrik tedavi gördüğü iddia edilen üç çocuk babası şahıs, girdiği bunalımdan çıkamayarak intihar etti.

Olay, Sevindikli Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Nazilli İlçesi’nde ikamet eden ve Sahil Sulama Birliği’nde işçi olarak çalışan evli ve üç çocuk babası Özgür Dinç(37), anne ve babasının yaşadığı Sevindikli Mahallesi’ne gitti. Anne ve babasıyla bir süre sohbet eden Dinç, daha sonra dışarı çıktı. Oğullarından uzun süre haber alamayan anne ve baba dışarı çıktıklarında, Özgür Dinç’in evlerinin bahçesinde bulunan hayvan damında kendisini asmış olduğunu gördü. Olayın haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri, Dinç’in ölmüş olduğunu belirledi. Geride herhangi bir not bırakmadığı öğrenilen Dinç’in ölümüyle ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem