Twitter yetkilileri görüşme istedi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Twitter yetkililerinin kendileriyle görüşmek istediğini ifade ederek, " “Geçen hafta çok yoğun olmam nedeniyle görüşme imkanım olmadı. Ama en kısa sürede görüşmeyi arzu ediyorum" dedi. Bakan Lütfi El

Twitter yetkilileri görüşme istedi
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Twitter yetkililerinin kendileriyle görüşmek istediğini ifade ederek, " “Geçen hafta çok yoğun olmam nedeniyle görüşme imkanım olmadı. Ama en kısa sürede görüşmeyi arzu ediyorum" dedi.
 
Bakan Lütfi Elvan, Niğde Valiliğini ziyaret ederek, Vali Necmeddin Kılıç’tan kent hakkında bilgi aldı. Elvan, ziyaret sırasında MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Twitter hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Elvan, “MİT Müsteşarı Hakan Fidan bey özellikle son yıllarda ülkemize çok önemli katkılar sağlamış, çok değerli bir bürokrat. Çok önemli hizmetleri oldu. Maalesef müsteşarımızı karalamaya yönelik çok değişik kampanyalar yürütüldü. Ama biz biliyoruz, şundan eminiz ki Türkiye’ye MİT müsteşarının çok önemli katkıları olmuştur. Bundan sonraki süreçte de inşallah siyasi yaşamında da önemli katkıları olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
 
Twitter hakkında da açıklamalarda bulunan Bakan Elvan, “Geçen hafta çok yoğun olmam nedeniyle görüşme imkanım olmadı. Ama en kısa sürede görüşmeyi arzu ediyorum. Talep onlardan geldi. Taleplerimiz olacak ama onların ne talepleri olacak bilemiyorum. Biz ofis açılmasını istiyoruz başlangıçta. Türkiye’de bir ofis açmalarını arzu ediyoruz. Ben görüşmedim ama arkadaşlarımız teknik düzeyde görüşmelerini yaptılar. Şu ana kadar bir gelişme sağlanmadı. Umuyoruz ve diliyoruz ki inşallah böyle bir ofis açarlar. Ofisin açılmasının kendilerinin de yararına olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler