Twitter da mahkemeye başvurdu

Twitter Genel Danışmanı Vijaya Gadde konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Türk yetkililerin endişelerini duymak ve onları Twitter’ın çalışma politikası hakkında bilgilendirmek için görüştük. Hükümetin Twitter’a olan erişimi tekrardan açmasını bekliyoruz. B

Twitter da mahkemeye başvurdu

Twitter Genel Danışmanı Vijaya Gadde konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Türk yetkililerin endişelerini duymak ve onları Twitter’ın çalışma politikası hakkında bilgilendirmek için görüştük. Hükümetin Twitter’a olan erişimi tekrardan açmasını bekliyoruz. Bu sayede Türk vatandaşları hafta sonu yapılacak seçimler öncesi iletişime devam edebilir” dedi. Twitter’dan yapılan açıklamadaysa mahkeme kararında sorun oluşturabilecek tek kararın eski bakanlardan birini suçlayan bir kullanıcı ile ilgili olduğunu belirtti. Açıklamada ayrıca yasağın bir an önce kaldırılması gerektiği belirtildi.

Türkiye’de yaklaşık 1 haftadır Twitter’a erişim yasaklanmış durumda.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem