Twitter çöktü mü, neden girilmiyor? Twitter'da beyaz ekran sorunu

Bugün Twitter'a girmek isteyen internet kullancıları beklenmedik bir hatayla karşılaştı. Twitter'a öğle saatlerinden itibaren erişim sağlanamaması fenomen sitenin çöktüğü iddialarını beraberinde getirdi. Twitter çöktü mğ soruları alıp başını giderken soru

Twitter çöktü mü, neden girilmiyor? Twitter'da beyaz ekran sorunu

Bugün Twitter'a girmek isteyen internet kullancıları beklenmedik bir hatayla karşılaştı.

Twitter'a öğle saatlerinden itibaren erişim sağlanamaması fenomen sitenin çöktüğü iddialarını beraberinde getirdi. Twitter çöktü mğ soruları alıp başını giderken sorunun teknik bir nedenden dolayı oluştuğu öğrenildi.
 
Twitter'a girmek siteyenlerin karşılaştığı sorun ise ekranın direk beyaz bir sayfa olarak açılmasıydı. Dünyanın birçok yerinden bazı kaynakların haberlerine göre sorun bir çok ülkede aynı anda yaşandı. Twitter'ın mobil uygulaması'na Türkiye'den de girildiğinde bazı kullancılar "Tweetler şu anda alınamıyor" hatası ile karşı karşıya kaldı.
 
Konuyla alakalı Twitter'dan ise herhangi bir açıklama yapılmadı
 
twittera-neden-girilmiyor-twitter-coktu-mu.jpg
 
TWİTTER HAKKINDA

Twitter, bir sosyal ağ ve mikroblog sitesidir. Kullanıcılarına tweet (Türkçe cıvıldama) adı verilen en fazla 140 karakterlik metinler yazma imkânı veren Twitter, çeşitli araçlarla daha etkin kullanılabilen bir yeni nesil iletişim aracıdır. Kullanıcılar tarafından atılan tweetler herkes tarafından görülebilir. Ancak kullanıcılar attıkları tweetleri sadece kendi takipçilerinin görebileceği şekilde sınırlandırabilir. Kullanıcılar diğer kullanıcıların tweetlerine üye olabilirler. Üye oldukları kişi veya kurumların takipçi sayısını ve bunların kimleri takip ettikleri görebilirler. Tüm kullanıcılar Twitter'ın websitesi aracılığıyla tweetlerini gönderebilir ve alabilirler. Kullanıcılar Twitter'ın websitesine uyumlu harici uygulamalar (akıllı telefonlar gibi) veya belirli ülkelerde erişilebilen kısa mesaj servisi tarafından giriş yapabilirler. 2008'deki ABD seçimlerinde özellikle Barack Obama tarafından sıklıkla kullanılan Twitter'dan Türkiye'deki son yerel seçimlerde de yararlanılmıştır. Ayrıca Twitter, sosyal medyanın en popüler araçlarından biri olarak gösterilmektedir.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem