Tuzla'da baba dehşeti!...

Olay, Aydınlı Mahallesi Sena Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, cinnet geçiren Ömer K. (40), dini nikahlı eşi Gülizar Özbir (54) ve kızları Rojda (18) ile Dilan’a (20) kurşun yağdırdı. Anne ve kızları olay yerinde hayatını

Tuzla'da baba dehşeti!...

Olay, Aydınlı Mahallesi Sena Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, cinnet geçiren Ömer K. (40), dini nikahlı eşi Gülizar Özbir (54) ve kızları Rojda (18) ile Dilan’a (20) kurşun yağdırdı. Anne ve kızları olay yerinde hayatını kaybederken, katil zanlısı baba ise kaçtı. Olay yerine, çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis evde incelemeler yaparken, kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

ANNE VE KIZLARIN CESEDİ ADLİ TIP KURUMU'NA KALDIRILDI

Tuzla'da cinnet geçiren babanın öldürdüğü eşi ve kızlarının cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.Tuzla’da cinnet geçiren bir baba, dini nikahlı eşi ile 2 kızını silahla vurarak öldürdü. Edinilen bilgilere göre olay, Aydınlı Mahallesi Sena Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, cinnet geçiren Ömer Kaya (40), dini nikahlı eşi Gülizar Özbir (54) ve kızları Rojda (18) ile Dilan’a (20) kurşun yağdırdı. Anne ve kızları olay yerinde hayatını kaybederken, katil zanlısı baba olay yerinden kaçtı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinden güvenlik kordonu oluşturan polis, cesetler üzerinde incelemelerde bulundu. Gülizar Özbir, Rojda ve Dilan'ın cesetleri incelemeler ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis emlakçılık yaptığı öğrenilen katil zanlısı Ömer Kaya'nın yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem