Tütün kontrolü ile ilgili önemli toplantı

Türkiye Sigarayla Savaş Derneğinin düzenlediği Tütün Kontrolünde Sonuna Kadar Devam toplantısı 21 Kasım'da Mall Of İstanbul'da 14.00'te gerçekleşecek.Tütün ürünlerinin zararlarına karşı yasal mücadelenin devamlılığının konu edileceği "Tütün Kontrolünde So

Tütün kontrolü ile ilgili önemli toplantı

Türkiye Sigarayla Savaş Derneğinin düzenlediği Tütün Kontrolünde Sonuna Kadar Devam toplantısı 21 Kasım'da Mall Of İstanbul'da 14.00'te gerçekleşecek.

Tütün ürünlerinin zararlarına karşı yasal mücadelenin devamlılığının konu edileceği "Tütün Kontrolünde Sonuna Kadar Devam" toplantısında tütün ürünlerinin kapalı alanlarda kullanılması ve pasif içicilerin aktif içicilere oranla gördükleri zarara değinilecek.

Ebru Yaşar'ın şarkılarıyla destek vereceği etkinlikte, Türkiye Sigarayla Savaş Derneği Başkanı Dr. Mustafa Aydın, Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Hüseyin Avni Mutlu gibi isimler konuşmacı olarak yer alacak.

Sigarasız Kampüs projesini hayata geçiren İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Türkiye Sigarayla Savaş Derneği Başkanı Dr. Mustafa Aydın, projenin diğer kampüslerde de faaliyete geçirilmesi yönündeki çalışmalarını basın mensuplarıyla paylaşacak.

Tütün kontrolü ile ilgili önemli toplantı

Tütün kontrolü ile ilgili önemli toplantı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem