TUSKON’a bağlı binalarda arama yapılıyor

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla TUSKON'a bağlı binalarda arama başlatıldı.Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda Ankara'da Anadolu İşadamları Federasyonu'nun (ANFED) Balgat'taki bürosunda arama gerçekleştirildi. ANFED Gen

TUSKON’a bağlı binalarda arama yapılıyor

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla TUSKON'a bağlı binalarda arama başlatıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda Ankara'da Anadolu İşadamları Federasyonu'nun (ANFED) Balgat'taki bürosunda arama gerçekleştirildi. ANFED Genel Sekreteri Zeynel Fırat yaptığı açıklamada, "Bugün itibariyle Anadolu İşadamları Federasyonu ve derneklerine polis tarafından bir tahkikat oldu. Sabah 09.00 gibi polisler geldiler, savcılıktan evraklarını ibraz ettiler. Arama yaptılar, istedikleri bazı evraklar vardı, onları verdik. Aslında gelmelerine de çok gerek yoktu. Evrakları biz kendilerine de getirebilirdik. Buraya kadar geldiler. Bazı evrakları aldılar ve gittiler. Açıklanacak pek bir şey yok. Biz işadamları dernekleri ve federasyonları olarak Türkiye'deki iş dünyasının daha etkili olması için, insanlarımızın daha iyi ticaret yapabilmeleri, yurtdışına daha iyi açılabilmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu bağlamda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz, sürdürmeye devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Fırat, daha sonra bir basın toplantısı yapılacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler