Türkiye'yi terörist devlet ilan etmek istiyorlar

Gazeteci-yazar Serdar Turgut, ABD'de Türkiye'yi terörist ülke ilan etmeye yönelik çalışmalar yapıldığına dikkat çekti. TÜRKİYE HİÇ BUGÜNKÜ KADAR TEHLİKEYE YAKLAŞMADI Ben 60 yaşına yaklaşıyorum bu demektir uzunca bir geçmişte Türkiye'nin iniş çıkışlarını b

Türkiye'yi terörist devlet ilan etmek istiyorlar
Gazeteci-yazar Serdar Turgut, ABD'de Türkiye'yi terörist ülke ilan etmeye yönelik çalışmalar yapıldığına dikkat çekti.
 
TÜRKİYE HİÇ BUGÜNKÜ KADAR TEHLİKEYE YAKLAŞMADI
 
Ben 60 yaşına yaklaşıyorum bu demektir uzunca bir geçmişte Türkiye'nin iniş çıkışlarını biliyorum, yakından yaşadım. Türkiye benim geçmişimde bugünkü kadar tehlikeye yaklaşmadı hiçbir zaman. Olayın temelinde Suriye var. Bu gidişatın Türkiye'de tehlikeli olduğunu düşündükleri yolunda mesajlar vermeye başladılar. Bu mesajlar geliyordu, görmek isteyen görüyor. Ben açık istihbarattan çalışırım, istihbaratçı kaynaklarım yoktur. Ben yayınlanmış kaynakları iyi okuyarak sonuçlara varabiliyorum. Bunlar da çeşitli yayınlarda vardı.
 
BUGÜN BİZE OLAN ŞEY DARBENİN YERİNE GEÇEN ŞEYDİR
 
Türkiye'nin yeni bir deneye başladığı kendisinden önce umut edilen demokratik, modern, laikliği de içeren bir Müslüman ülke olma yolundan çıkarak uçta yer alan İslami gruplara destek vererek kendi içinde de sertleşmeye başladığını ve bunun korkutucu olduğunu düşünüyor Amerika. İsrail de onları fıştıklıyor kendi politikası gereği. Mısırda böyle olunca ne oldu , sonuçlarına bakıyoruz. ABD başta Müslüman Kardeşler'in yanında durdu. Ondan sonra Müslüman Kardeşler ani bir dönüşle sertleştiler İsrail'e savaş açacak kadar sert politikalar izlediler. Bunun bedeli orada darbe oldu. Türkiye'de darbe koşulları yok, oyunlar var. Bugün bize olan şey darbenin yerine geçen şeydir.
 
ABD'DE TÜRKİYE TERÖRİST ÜLKE İLAN EDİLMESİNE DÖNÜK ÇALIŞMALAR YAPILIYOR
 
Amerikan hazinesinde global illegal para akışlarının eski uzmanı olan bir adam açıklama yapmış "Türkiye'de olan şeyler iç politika ve iç yolsuzlukla alakalı değil, Türkiye dış politika akışlarında bizim haydut ülke olarak nitelendirdiğimiz terörist gruplara mali akış sağlıyor" diyor.
 
ABD'de böyle bir çalışma var ben kendi köşemde nefesim çıktığı kadar bağırıyorum bunun sonucu ne olur biliyor musunuz, felaket olur. Böyle bir örgü örülüyor bize. Bunlar bizi terör örgütü olarak niteler ambargo koyarlarsa, liderlerimiz damgalarlarsa biz yüzyıl geriye gideriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler