Türkiye’nin gündemine oturan kadın serbest !

Manisa'da Paralel Devlet Yapılanması ve Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında elleri kelepçeli olarak görüntülenen ve Türkiye gündemine oturan başörtülü S.Y. savcılık tarafından serbest bırakıldı.Manisa'da Paralel Devlet Yapılanması ve F

Türkiye’nin gündemine oturan kadın serbest !

Manisa'da Paralel Devlet Yapılanması ve Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında elleri kelepçeli olarak görüntülenen ve Türkiye gündemine oturan başörtülü S.Y. savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Manisa'da Paralel Devlet Yapılanması ve Fethullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında yapılan operasyonda gözaltına alınan ve emniyetteki sorgulamaların ardından savcılığa sevk edilen 24 kişiden biri serbest kalırken 23 kişi nöbetçi mahkemeye çıkarıldı.

Yurt dışında oldukları için gözaltına alınamayan ve bugün Manisa'ya gelerek teslim olan 2 kişi emniyette sorguya alındı.

Manisa'da paralel devlet yapılanması soruşturması kapsamında 10 Kasım tarihinde yapılan eş zamanlı operasyonla aralarında avukat, doktor, iş adamı, esnaf, banka memuru olan 26 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki sorgulamaların ardından savcılığa gönderilen zanlılardan S.Y. serbest bırakıldı, diğerleri nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Zanlıların yakınları Manisa Adliyesi içinde sinir krizleri geçirirken, aileleri Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan ve CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel teselli etmeye çalıştı.

Serbest bırakılan S.Y.'nin elleri kelepçeli olarak görüntülenen başörtülü bayan olduğu bilgisi alındı. Yurt dışından gelerek emniyete teslim olan iki kişinin emniyetteki sorgularının devam ettiği bildirildi. Mahkemeye çıkarılan 23 kişinin yargılanması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler