Türkiye'nin güçünden rahatsızlar

Bilim ve bilgi insanlığın ortak mirası. Sahip olduğumuz ne kadar iyi değerlendirirsek, o kadar övünmeye hakkımız olur. 81 vilayetin tamamında eğitim ve öğretim konusunda tarihi bir seferberlik başlattık. Artık Eğitim ve bilime yapılan yatırımlar kısa vade

Türkiye'nin güçünden rahatsızlar

Bilim ve bilgi insanlığın ortak mirası. Sahip olduğumuz ne kadar iyi değerlendirirsek, o kadar övünmeye hakkımız olur. 81 vilayetin tamamında eğitim ve öğretim konusunda tarihi bir seferberlik başlattık. Artık Eğitim ve bilime yapılan yatırımlar kısa vadede netilenmez.Türkiye'de daha donanımlı bir nesil yetişiyor. Ülkesini ve dünyayı daha yakından tanıyan bir nesil yetişiyor.

Türkiye kısa sayılacak bir zaman zarfında Ar-Ge yenilik konularında büyük atılım yaptı. Önümüzdeki on yılda Ar-Ge alanında dünaynın ileri ülkelerinden biri olmayı hedefliyoruz.

Türkiye'nin gücünden rahatsız olanlar Türkiye'yi sıkıştırmaya çalışıyor. Türkiye'yi sıkıştırmak için hem terörü hem de 1915 olaylarını kullanmaya gayret ediyorlar. Anlık tepkiler bizi sonuca götürmez, daha uzun vadeli düşünmeliyiz. Türkiye aleyhine kampanyaya dönüştürülmek istenen 1915 olayları hakkında da biz tarihin, bilimin rehberliğinden faydalanmalıyız. Tüm iddia ve ithamlar karşısında belgelerle cevap vereceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem