Türkiye'de bir ilk yaşandı...

Ankara Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında Milli Kütüphane Başkanı Tuncel A'nın da bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı.Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet sa

Türkiye'de bir ilk yaşandı...

Ankara Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında Milli Kütüphane Başkanı Tuncel A'nın da bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet savcısının talimatı ile Milli Kütüphane'nin de aralarında bulunduğu bazı yerlere yönelik operasyon düzenledi.
 
Operasyonda Milli Kütüphane Başkanı Tuncel A'nın da bulunduğu 17 kişi ''ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet'' iddiası ile gözaltına alındı. Zanlılar, sağlık kontrolünün ardından ifade işlemleri için Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler