Türkiye bu rezaleti de yaşandı

Örgüt üyeliği suçundan aranan Şeyma Güzel, Diyarbakır'a gitmek isterken polislerce kıskıvrak yakalandı. Şeyma Güzel yakalanırken yanında ise tanıdık bir isim vardı BDP milletvekili Sebahat Tuncel.Kanal D'nin ele geçirdiği operasyon anı görüntülerinde Şeym

Türkiye bu rezaleti de yaşandı

Örgüt üyeliği suçundan aranan Şeyma Güzel, Diyarbakır'a gitmek isterken polislerce kıskıvrak yakalandı. Şeyma Güzel yakalanırken yanında ise tanıdık bir isim vardı BDP milletvekili Sebahat Tuncel.

Kanal D'nin ele geçirdiği operasyon anı görüntülerinde Şeyma Güzel'in BDP'li Sebahat Tuncel'in makam arabası ile havaalanına getirildiği gerçeği ortaya çıktı.

Deniz otobüsünü kaçıran Mensur Güzel'in ablasınında firari terörist olduğu ortaya çıktı. 7 ay önce polis İstanbul'da Mensur Güzel'in ablası Şeyma Güzel'in Sebahat Tuncel ile bağlantısı olduğunu tespit etti. İstanbul'dan Diyarbakır'a kaçmak isterken Şeyma Güzel'i Tuncel otomobili ile havaalanına bırakırken görüntülendi. Tuncel'den ayrıldıktan sonra polisler Güzel'i gözaltına aldı. Durumu fark eden Tuncel ise müdahale etmek istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem