Turkcell’den birleşme kararı

Turkcell, aralarında Superonline'ın da olduğu yurt içi ve yurt dışı iştiraklerini birleştireceğini duyurdu.Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu, grubun mevcut iştirak yapısını sadeleştireceğini açıkladı. Şirketten, Kamuyu Aydınlatma Platformu'

Turkcell’den birleşme kararı

Turkcell, aralarında Superonline'ın da olduğu yurt içi ve yurt dışı iştiraklerini birleştireceğini duyurdu.

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu, grubun mevcut iştirak yapısını sadeleştireceğini açıkladı. Şirketten, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimiz Yönetim Kurulu, Turkcell Grubu'nun mevcut iştirak yapısının sadeleştirilerek daha verimli hale getirilmesi ve operasyonel maliyetlerin azaltılması amacıyla bağlı ortaklıklarımız olan; Hollanda'da kurulu Beltur Coöperatief U.A.'nın devir almak suretiyle Hollanda'da kurulu Euroasia Telecommunications Holdings B.V. ile; Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş.'nin devir almak suretiyle Turkcell İnteraktif Dijital Platform ve İçerik Hizmetleri A.Ş. ile; birleşmesi için gerekli çalışmaların yapılmasına karar vermiştir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler