Türkan Şoray'a Fahri Hemşehrilik beratı

Türk sinemasının unutulmaz oyuncusu sultan lakaplı Türkan Şoray’a, Yunusemre Belediyesi tarafından Fahri Hemşehrilik Beratı verildi.Yunusemre ilçesinin anahtarını da alan Türkan Şoray, "Çok büyük onur duydum. Manisa’nın kendi anılarımda ayrı bir yeri olac

Türkan Şoray'a Fahri Hemşehrilik beratı

Türk sinemasının unutulmaz oyuncusu sultan lakaplı Türkan Şoray’a, Yunusemre Belediyesi tarafından Fahri Hemşehrilik Beratı verildi.

Yunusemre ilçesinin anahtarını da alan Türkan Şoray, "Çok büyük onur duydum. Manisa’nın kendi anılarımda ayrı bir yeri olacak" dedi.

“Harem Sultanı’nı Seçiyor” adlı yarışmanın galasına katılmak üzere Manisa’ya gelen Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Türkan Şoray’a, Yunusemre Belediyesi tarafından "Fahri Hemşehrilik Beratı" teslim edildi. Yunusemre ilçesinde belediye başkanlığını ziyaret eden Şoray’a, fahri hemşehrilik payesini ve beratı Belediye Başkanı Mehmet Çerçi tarafından takdim edildi.

Oyuncuya aynı zamanda, Manisa’da yapılan şal ve el dokuma kilim hediye edildi. Fahri Hemşehrilik Beratı’na layık görüldüğü için mutlu olduğu ifade eden Türkan Şoray, Manisa’nın kendi anılarında ayrı bir yeri olacağını belirterek şunları söyledi: "Buradaki insanlarla kucaklaşmak istiyorum. İlk fırsatta Allah sağlık verirse Manisa’ya geleceğim. Bana bu mutluluğu yaşatan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve Yunusemre Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Çok büyük onur duydum.” Belediye Başkanı Çerçi de, fahri hemşehrilik payesi ve beratının verilmesinin Yunusemre Belediyesi tarafından oy birliğiyle kabul edildiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem