Türkan Şoray itiraf etti !

 Oyuncu, "Sultan olmak gibi niyetim yoktu. Bu ülkede sevilmek Allah'ın verdiği en güzel bağış" dedi 49'uncu Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde, ''Sanatta Sosyal Sorumluluk Ödülü'' alan Türk sinemasının usta oyuncusu Türkan Şoray, kendi

Türkan Şoray itiraf etti !

 

Oyuncu, "Sultan olmak gibi niyetim yoktu. Bu ülkede sevilmek Allah'ın verdiği en güzel bağış" dedi
 
49'uncu Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde, ''Sanatta Sosyal Sorumluluk Ödülü'' alan Türk sinemasının usta oyuncusu Türkan Şoray, kendisiyle bütünleşen Sultan lakabından utandığını itiraf etti.
 
BÜYÜK MUTLULUK
Sanatçı,  "İnsanlar, 'Sultan' diye bağırdıklarında utanıyorum. Estağfurullah ne haddime bu lakabı sevgi gösterisinin bir ifadesi olarak görüyorum" ifadesini kullandı.
 
Festival kapsamında katıldığı yerlerde sevgi seliyle karşılaşan Şoray, hayranlarının ilgisinden çok memnun olduğunu söyledi. Usta oyuncu duygularını şu sözlerle ifade etti: "Bu ülkede sevilmek Allah'ın insana verebileceği en güzel bağış, onun üstüne başka bir değer koyulamaz."
 
İki projeyle geliyor
İki yeni film projesinin müjdesini veren Şoray, "Bu sene hem yönetmenlik yapacağım hem de oynayacağım 2 filmim var. Birinde ben yönetmen koltuğuna otururken, kızım Yağmur da oynayacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem