Türkan Şoray açtı PKK'lılar yaktı

Geçtiğimiz yıl açılışına Türkan Şoray'ın da katıldığı konteyner sınıflar, PKK yandaşları tarafından molotof kokteyli atılarak yakıldı.VAN'ın Erek Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Lisesi'nin bahçesinde bulunan ve sınıf olarak kullanılan 2 konteyner, PKK yandaşl

Türkan Şoray açtı PKK'lılar yaktı

Geçtiğimiz yıl açılışına Türkan Şoray'ın da katıldığı konteyner sınıflar, PKK yandaşları tarafından molotof kokteyli atılarak yakıldı.

VAN'ın Erek Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Lisesi'nin bahçesinde bulunan ve sınıf olarak kullanılan 2 konteyner, PKK yandaşları tarafından yakıldı. Molotofkokteyli atılarak ateşe verilen konteynerlar kullanılamaz hale geldi.

Van'da 23 Ekim ve 9 Kasım 2011'de büyük yıkıma neden olan depremlerinin ardından hasar gören Mehmet Akif Ersoy Lisesi'nin bahçesine eğitim-öğretim için kurulan konteynerler, saat 22.00 sıralarında ateşe verildi. Geçen yıl sinema sanatçısı Türkan Şoray'ın da katıldığı törenle eğitime açılan konteynerlerin, PKK yandaşları tarafından molotofkokteyli atılarak ateşe verildi.

Alevlerin sardığı konteynerler, çevrede bulunan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Çıkan yangında 2 konteyner içersindeki malzemelerle birlikte büyük hasar gördü. Eğitim-öğretimin verildiği konteynerlerı ateşe verdikten sonra kaçan PKK'lıların yakalanması için polis geniş çaplı çalışma başlattı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler