Türk ve Hırvat taraftarlar arasında gerginlik

Eyfel Kulesi önünde kurulan ekrandan Türkiye Hırvatistan maçını izleyen taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

Türk ve Hırvat taraftarlar arasında gerginlik
Türkiye ve Hırvatistan arasında oynanan maçı dev ekrandan izleyen taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu'nda Hırvatistan'ın Türkiye'yi 1-0 mağlup ettiği maçı Eyfel Kulesi önüne kurulan "Fan Zone"da izleyen Türk ve Hırvat taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

Fransa'nın başkenti Paris'teki Parc des Princes Stadı'nda oynanan Türkiye - Hırvatistan maçı için üst düzey güvenlik önlemleri alındı. Eyfel Fan Zone'a giriş yapmak isteyen taraftarlar, jandarma ve polis tarafından gerçekleştirilen aramalar sonrası içeri alındı. Eyfel Fan Zone'da karşılaşmayı, yaklaşık 300 taraftar izledi. İlk yarı sonunda Hırvat ve Türk taraftarlar arasında sloganla başlayan küçük bir gerginlik yaşanırken, her iki tarafı moderatörler sakinleştirdi. Türklerle birlikte slogan atan Cezayir bayraklı bir grup ise güvenlik görevlilerince uzaklaştırıldı.

Maçın sona ermesinin ardından Hırvat ile Türk taraftarlar birbirlerine bardak atarken, polis ve jandarma araya girerek olayları büyümeden engellendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem